منتـــديـــات الامـــــــــل والحيــــــــــــاة
منتـــديـــات الامـــــــــل والحيــــــــــــاة
منتـــديـــات الامـــــــــل والحيــــــــــــاة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتـــديـــات الامـــــــــل والحيــــــــــــاة


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بيف باستري باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
خالد الاشموني
مشرف
خالد الاشموني


عدد الرسائل : 5477
العمر : 52
تاريخ التسجيل : 09/05/2009

بيف باستري باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: بيف باستري باللحمة المفرومة   بيف باستري باللحمة المفرومة I_icon_minitime04/07/09, 03:33 am

المقادير

400 جرامباف بيستري الجاهزة
1/4 لحمة معصجة عادي بالبصل
3 جبنة مثلثات
2 ملعقة جبن شيدر
1 ملعقةخلطة فلفل " فلفل احمر +فلفل اخضر+ثوم+زيت
التوابل تفرم مع بعض
1/4 كوبلبن
بيضة مخلوطين مع شوية فلفل اسود

2
التحضير
نفرد العجينة مستطيل و تدهن بالجبنة المثلثات

نفرد اللحمة المفرومة علي العجينة

يوضع خلطة الفلفل بس مش كتير بس للطعم

نرش الجبنة الشيدر

نلف العجينة زي السينابون

نفطع العجينة ترنشات

نضعها في صينية بايركس

تدهن بخليط البيض و اللبن

نحطها في فرن 180 درجة لمدة نصف ساعة تقريبا او لغاية ما لونهم يبقي دهبي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيف باستري باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صنية القرنبيط باللحمة المفرومة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتـــديـــات الامـــــــــل والحيــــــــــــاة :: المطبخ الاسلامى :: المطبخ-
انتقل الى: